Món Esport
Àlex Granell defuig la polèmica: “Per història, l’Espanyol és el segon equip de Catalunya”
  • CA
Granell celebra un gol a Montilivi
Granell celebra un gol a Montilivi | EFE

Amb tota la maduresa que sempre l’ha caracteritzat, el capità del Girona, Àlex Granell, ha sortit aquest dimecres al pas de la polèmica que alguns mitjans han intentat atiar de cara al derbi català que diumenge (18.30 hores) enfrontarà els blanc-i-vermells i el sorprenent Espanyol de Rubi al RCDE Stadium. “El Girona fa molt poc temps que és a Primera Divisió. Per història i per resultats, és evident que l’Espanyol està per sobre”, ha subratllat el centrecampista gironí, satisfet perquè “el sol fet que algú dubti de quin és el segon equip de Catalunya diu molt de tot el que està aconseguint el Girona en aquests últims anys”.

 

“L’important és el partit. Anirem allà amb la intenció de guanyar, amb la intenció de demostrar que no som un equip inferior a l’Espanyol”, ha afegit el ‘6’ del Girona abans d’apuntar que “la temporada passada el Girona va ser superior” i de reconèixer que té “molt present” el record dels dos derbis de la temporada passada, que es van resoldre amb una victòria pels blanc-i-blaus (0-2 a Montilivi) i una pels blanc-i-vermells (0-1 al RCDE Stadium).

 

PARTIT

Serà un partit molt difícil. L’Espanyol intentarà dominar el joc, però es trobarà amb un Girona que anirà a buscar el rival a dalt, que no renunciarà a l’essència que l’ha portat a aconseguir bons resultats. Serà un molt bon partit de futbol, un derbi dels macos de viure, tant a dins com a fora del terreny de joc. Segur que hi haurà un ambient bonic al RCDE Stadium.

 

ESPANYOL

Es mereixien gaudir d’un any com aquest. S’ha d’aplaudir l’inici de temporada de l’Espanyol, estan fent les coses realment bé, competint contra tothom amb un joc brillant, però dissabte es trobaran amb un rival que lluny de Montilivi és molt solvent i que afronta aquest partit amb una il·lusió màxima.

 

RUBI

Tinc molt bones referències de Rubi. Em sembla una persona excel·lent, un entrenador que està demostrant totes les seves capacitats.

 

20 PUNTS

Tenir 20 punts a hores d’ara seria sinònim de tenir mitja permanència. Tots els punts que aconseguim ara ens facilitaran les coses i ens donaran més tranquil·litat. Volem garantir el futur del Girona a Primera Divisió tan aviat com sigui possible.

 

TITULARITAT

Espero i desitjo jugar d’inici. Aquesta és la meva il·lusió, per això he treballat per recuperar-me el més aviat de possible de la lesió. Em trobo molt bé, al nivell dels meus companys i a punt per tornar a jugar. Jugar d’inici em faria molt feliç pel partit especial que és.

 

PLAGA DE LESIONS

Tots ens esforcem per tornar com més aviat millor amb l’equip. El més positiu és que el Girona ha demostrat que té una plantilla molt vàlida. Quan falta algun jugador, el que el substitueix ho fa igual de bé o millor. La plantilla és molt competitiva, aquí no hi ha titulars i suplents.

 

COMPETÈNCIA AL CENTRE DEL CAMP

És una situació nova. En Pere [Pons] i jo hem tingut la gran sort de sumar molts minuts junts aquests últims anys, però crec que és molt positiu que l’entrenador compti amb tota la plantilla, que cregui que tots els jugadors estan capacitats per jugar. Tothom està feliç perquè veu que participa, que té lloc en aquest Girona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa