L’exblaugrana Yerry Mina, multat per anunciar una casa d’apostes

El central colombià ha estat castigat per la Federació Anglesa i haurà de pagar 10.000 lliures esterlines

L’exjugador del Barça Yerry MIna ha estat multat amb 10.000 lliures esterlines (11.200 euros) i ha rebut una advertència de la Federació Anglesa de Futbol (FA) per violar les normes sobre apostes, segons ha informat el mateix ens federatiu anglès aquest dimarts mitjançant un comunicat. El central colombià va aparèixer en un vídeo promocional d’una casa d’apostes colombiana, Betjuego, quelcom que els jugadors, els tècnics i les autoritats tenen prohibit fer.

La sanció al futbolista, no obstant això, ha estat menor pels fets que l’anunci era completament en castellà i no es va emetre fora de Colòmbia i que ell no va obtenir benefici econòmic quan va saber que havia vulnerat la normativa. I és que l’Everton, actual equip de Yerry Mina, ha assegurat que el domini de l’anglès per part del futbolista és “limitat” i que això va provocar que “no entengués bé la informació sobre les apostes”. 

 

Les males notícies en l’àmbit extraesportiu contrasten amb el bon inici de temporada de l’exblaugrana. Després d’un primer curs en què no va tenir massa continuïtat per culpa de les lesions, Mina ha disputat els quatre partits disputats aquest agost i ha ajudat el club de Merseyside, actual sisè classificat de la Premier, a mantenir la porteria a zero dues vegades.

Més informació

Nou comentari