Món Esport
Xavi ataca Mourinho: “Els meus equips mai tindran el mateix estil que els seus”
  • CA

Xavi Hernández ha anunciat, en una entrevista a Corriere dello Sport, que aquesta serà la seva darrera temporada com a jugador “al 99%” i que, en conseqüència, “ara penso com a entrenador”. La llegenda blaugrana ha explicat que “amb gairebé 39 anys és normal estar cansat i voler canviar de rumb”, que ja té “la primera llicència per canviar un equip” i que el curs de tècnic UEFA Pro l’acaba “el maig”. El català ha reconegut que ha pensat en el que farà o, més ben dit, en el que no farà. “Mourinho és un entrenador molt defensiu i jugar contra el seu Inter no va ser fàcil. Aquest és el seu estil i també el va posar en pràctica al Chelsea i al Reial Madrid. S’ocupa de tots els detalls i tanca tots els espais entre les línies, però jo prefereixo un altre estil de futbol“.

 

“No l’estic criticant, però no m’agrada jugar així i els meus equips mai tindran aquest tipus d’actitud”, segueix valorant Xavi en la mateixa conversa amb el mitjà de comunicació italià en la prèvia del partit entre el Barça i l’Inter de Milà, corresponent a la tercera jornada del grup B de la Champions League. “Imagino un duel com el del 2010, uns proposaran i els altres es defensaran i intentaran fer mal mitjançant Icardi i Perisic. Els meus excompanys són favorits i dominaran la possessió per posar en problemes el rival. No és fàcil jugar al Camp Nou i no patir“, ha opinat el migcampista de l’Al-Sadd en relació al compromís.

 

D’altra banda, Xavi també ha aprofitat per dir la seva en relació a la lesió de Messi, a qui considera “el millor del món en l’actualitat i el millor de la història”: “La seva baixa suposa un avantatge per a l’Inter perquè ell és el millor jugador amb què he jugat. Pot marcar la diferència ell sol i en qualsevol moment”. En relació al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions asiàtica entre l’Al-Sadd i el Persèpolis, l’exblaugrana ha sentenciat que “ens ho deixarem tot per remuntar el 0-1 de l’anada” perquè “m’agradaria molt guanyar el títol i jugar el Mundial de Clubs el desembre”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa