Món Esport
Wayne Rooney es retira i es converteix en entrenador
  • CA

La llegenda anglesa Wayne Rooney ha penjat les botes a mitja temporada al Derby County, de segona divisió, per convertir-se automàticament en entrenador del mateix equip. Des de mitjan novembre ja desenvolupava aquesta funció, després de l’acomiadament de Phillip Cocu, però ara això ha vingut acompanyat de la retirada oficial del ja exfutbolista de 35 anys.

Wayne Rooney ha passat tota la seva carrera lligat a dos equips, principalment. El primer, l’Everton, és on va debutar, on es va convertir en estrella i on va tornar per esgotar els seus últims anys al màxim nivell. El segon, el Manchester United, és l’equip on va explotar tot el seu potencial i on es va convertir en llegenda i va guanyar tots els títols de la seva trajectòria. Rooney va viure la darrera etapa daurada dels red devils i en el seu palmarès destaquen, entre els 17 trofeus que ha aixecat, cinc Premier Leagues i una Champions.

Ara, s’haurà de fer càrrec de forma oficial d’un equip que tenia a inicis de temporada l’objectiu de pujar a la primera divisió, però que ara amb prou feines podrà salvar-se. El Derby County és l’antepenúltim classificat de la Football League Championship i el repte de Rooney serà majúscul.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa