Món Esport
El Watford no deixa que l’estrella del Saragossa jugui el play-off
  • CA

Luis Suárez és el futbolista del Saragossa que ha marcat les diferències aquesta temporada. Gràcies a ell, els aragonesos han acaronat l’ascens directe durant tota la Lliga i s’han hagut d’acabar conformant amb una tercera plaça amb gust agredolç. Tot i això, i malgrat la mala ratxa de resultats que acumulen, l’equip de la Romareda vol tornar a Primera Divisió després de molts anys i comptaven amb el davanter uruguaià, un dels màxims golejadors de Segona, per fer-ho.

En aquest context, però, ha aparegut un actor inesperat. El Watford, propietari de Suárez, no vol prorrogar la cessió del davanter al Saragossa i reclama que torni a Anglaterra immediatament. Així, l’uruguaià es perdrà el play-off d’ascens si no hi ha cap canvi d’última hora. Si els aragonesos ja estan en una mala dinàmica, això els pot acabar d’enfonsar.

Christian Lapetra, president del club aragonès, ha esclatat en un comunicat que ha difós el Saragossa a les xarxes socials. “Si el Saragossa no pot competir amb tota la plantilla disponible, serà una adulteració de la competició i el club prendrà les mesures oportunes per reclamar els seus drets”, ha sentenciat. I és que aquest play-off d’ascens, entre els casos de coronavirus de Fuenlabrada, Almeria i el mateix Saragossa, s’està complicant de forma rocambolesca.

El primer beneficiat d’aquest serial seria l’Elx. Els alacantins són el rival directe del Saragossa, en haver quedat setens a la taula. Tot i això, encara s’espera que es resolgui el cas Fuenlabrada, que podria arribar a situar els madrilenys al lloc de l’Elx, però no és el més probable. Un segon beneficiari podria ser el Girona. Els catalans han de disputar l’altra eliminatòria del play-off d’ascens contra l’Almeria i, si passen, poden trobar-se amb un Saragossa sense Suárez o amb un equip, a priori, més fluix, com l’Elx o el Fuenlabrada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa