Món Esport
VÍDEO | Suárez completa el seu primer entrenament amb l’Atlètic
  • CA

Tancat el capítol del Barça, Luis Suárez ja ha encetat el de l’Atlètic de Madrid. El davanter uruguaià volia continuar al club blaugrana, però Ronald Koeman el va convidar a marxar i, al final, ha hagut de fer les maletes a contracor. La situació no ha estat fàcil per al futbolista: ell mateix va reconèixer, en la roda de premsa de comiat, que li havia costat de digerir.

El davanter, no obstant això, també va apuntar que tenia ganes de passar pàgina i afrontar el nou repte a l’Atlètic amb il·lusió. I això ha fet aquest divendres. Suárez ha superat un reconeixement mèdic exhaustiu, ha visitat la seva nova casa, el Wanda Metropolitano, i ha completat el seu primer entrenament a les ordres de Simeone. El club matalasser ha difós imatges de com ha estat el primer dia del ‘9’.

Luis Suárez podria arribar a debutar amb el conjunt madrileny aquest mateix cap de setmana. L’Atlètic rep el Granada el pròxim diumenge (16.00 hores), quan l’uruguaià només s’haurà exercitat dues vegades amb els seus nous companys, però els mitjans de comunicació de la capital d’Espanya no descarten que Simeone l’inclogui en la convocatòria per al primer partit oficial de la temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa