Surt a la llum un vídeo que revela la grandesa de Messi

L'argentí va impedir que els seus companys fessin càntics contra els brasilers

La matinada del dissabte 10 al diumenge 11 de juliol, hora catalana, Leo Messi va aconseguir un dels seus títols més desitjats. Finalment, després d’intentar-ho des del 2007, el capità del Barça va poder aixecar un trofeu amb la selecció Argentina, després de derrotar la selecció brasilera a l’estadi de Maracaná a la final de la Copa Amèrica. Les imatges d’emoció de Messi un cop va acabar el partit han donat la volta al món.

Ara bé, durant la celebració de la Copa Amèrica dels jugadors argentins, hi va haver un fet que havia passat per alt fins ara. Mentre tota la plantilla cantava, ballava i cridava, Messi va protagonitzar un moment que demostra la seva grandesa, el seu lideratge i el seu fair play. Després de cantar el clàssic “dale, campeón!”, un dels futbolistes va iniciar un càntic contra els brasilers. En aquell instant, Messi ho va impedir i altres jugadors com el Kun Agüero li van donar suport. La cançó es va aturar de forma immediata. Les imatges han estat revelades per Varsky Sports.

En un moment en el qual el món del futbol denuncia casos de racisme com els que estan patint els jugadors de la selecció anglesa que van fallar el penal decisiu de l’Eurocopa, aquest gest de Messi l’honora especialment. De fet, aquest moment de fair play i respecte del jugador del Barça ha estat aplaudit per molts, com per exemple per Manu Ginobili, llegenda del bàsquet argentí.

Més informació

Nou comentari