Món Esport
[VÍDEO] El discurs de Bielsa contra el futbol modern
  • CA
Marcelo Bielsa, durant un partit del Leeds United, el seu actual equip.
Marcelo Bielsa, durant un partit del Leeds United, el seu actual equip. | Leeds United

Marcelo Bielsa és un entrenador especial. El tècnic argentí és anomenat El Loco per la seva forma diferent de ser, d’entrenar i també de competir. L’actual dirigent del Leeds United, equip de la Segona Divisió anglesa, sempre s’ha manifestat en contra del futbol modern i unes declaracions seves en què assenyala que el negoci està destrossant l’esport rei s’han fet virals durant les últimes hores.

 

 

“El públic castiga més la falta de resultats que la falta de bellesa. Des que els clubs tenen propietaris, la dictadura dels resultats s’ha imposat, però no s’ha d’oblidar que el que atrau als aficionats és el futbol bonic. Aquells que pensen tot el dia en què el seu negoci no perdin diners s’han adonar que, com pitjor jugui el seu conjunt, menys gent acudirà a l’estadi“, comença narrant Bielsa.

 

Durant el discurs, Marcelo Bielsa assenyala que Guardiola ha aconseguit reunir les tres coses: jugar bé, guanyar i augmentar el valor del club en què treballà. “És una obligació de tots, sobretot dels que estem al poder, posar en dubte aquesta supremacia dels resultats”, acaba assenyalant l’entrenador argentí després de fer un símil mediambiental.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa