Vicente Moreno: “L’Espanyol ha d’estar a Primera”

El nou entrenador blanc-i-blau assegura que "farà ressorgir" el club perico

Vicente Moreno ha estat presentat com a nou entrenador de l’Espanyol. El tècnic valencià, acompanyat del director esportiu, Francisco Rufete, i el conseller delegat, José María Durán, s’ha mostrat molt satisfet de la seva nova feina i ha insistit molt en la idea de la gratitud que ha sentit per ser “la primera opció” del club blanc-i-blau. En aquest sentit, Rufete ha lamentat que les negociacions amb el Mallorca s’hagin allargat tant i s’ha disculpat per no haver començat abans la pretemporada.

De fet, entre altres coses, Moreno ha destacat que “l’ascens comença ara” i és per això que el conjunt perico ja ha iniciat els entrenaments amb el nou tècnic. El de Massanassa ha assegurat que vol estar present en el “ressorgir de l’Espanyol” i que feia temps que tenia ganes de “pujar a aquest carro”. Moreno és molt conscient que l’única opció que contempla el club és l’ascens directe la temporada vinent. Tot i això, l’entrenador valencià afirma que no té cap problema per assumir aquesta responsabilitat, perquè “l’Espanyol ha de ser a Primera”.

Respecte a l’estructura de la seva plantilla per a la temporada vinent, Moreno ha deixat gran part d’aquest treball a les mans de Rufete, qui, assegura, ja ha començat a elaborar el projecte per al pròxim curs. Això sí, el de Massanassa ha arribat a l’Espanyol amb el seu equip tècnic: Dani Pendín, segon entrenador, i Dani Pastor, preparador físic. L’entrenador valencià ha volgut oferir una imatge d’extrema seguretat i ha transmès el missatge que, amb ell, el retorn a Primera és possible i serà imminent.

Més informació

Comentaris

  jupp Agost 5, 2020 6:19 pm
  No havia de jugar la Champions aquesta temporada?
  A PRIMERA REGIONAL Agost 5, 2020 7:37 pm
  Vols dir.
  Ramon Agost 5, 2020 10:05 pm
  L'insòlit no és que els espanyolistes hagin baixat a Segona. L'insòlit és que resulti insòlit. Perquè, el normal, en un equip que nou de cada deu temporades flirteja amb el descens, seria que baixés més sovint.
  Un club anticatalà de futbol Agost 6, 2020 12:52 am
  El que no ha de fer és el pena! Ni ser un cau de feixistes, majoritàriament anticatalà
  A la lliga Agost 6, 2020 7:40 am
  On a quedat? T'ho diré jo, EL DARRER, saps que vol dir , que a SEGONA.
  O a tercera, el Corneya de epañoles tontorrones Agost 6, 2020 10:13 am
  Epañó, epañó, club d'epañole

Nou comentari