Món Esport
El València confirma nous positius per coronavirus en la seva plantilla

El València ha confirmat aquest dilluns que s’han detectat “nous casos positius” de coronavirus en la seva plantilla i cos tècnic i ha lamentat que el fet d’haver viatjat a Milà per jugar els vuitens de la Champions League contra l’Atalanta “hagi provocat al voltant del 35% de contagiats”.

“El València informa de nous casos positius de coronavirus en tècnics i jugadors del primer equip. Tots són casos asimptomàtics i es troben en els seus domicilis amb seguiment mèdic i mesures d’aïllament, realitzant amb normalitat el seu pla de treball programat”, ha comunicat l’entitat. De moment, els futbolistes confirmats són Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala i José Luis Gayà.

A més, el club xe ha lamentat que malgrat les “mesures estrictes adoptades per viatjar a Milà, una àrea confirmada d’alt risc per les autoritats italianes” dies després del partit contra l’Atalanta a San Siro (4-1) i la decisió de distanciar la plantilla de l’entorn laboral i del públic en general, un 35% hagi donat positiu.

Per últim, el València ha demanat a la població que es mantingui “en els seus domicilis i segueixi estrictament totes les mesures d’higiene i prevenció establertes”. “Així mateix, reforça la seva confiança en el nostre sistema de salut i en les recomanacions del Ministeri de Sanitat per aquells casos lleus d’infecció per coronavirus que es troben en aïllament domiciliari”, ha conclòs.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa