El València anul·la tots els actes públics i rodes de premsa pel coronavirus

El València ha anul·lat qualsevol acte públic no esportiu i en espai tancat, com per exemple esdeveniments privats i compareixences de premsa, a causa del coronavirus i al fet que un periodista esportiu que cobreix habitualment l’equip es contagiés en el partit de la Champions League contra l’Atalanta, disputat a Milà.

“El València ha decidit, en la línia de les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries autonòmiques i nacionals, incrementar les mesures preventives de contagi i anul·lar tots aquells actes, reunions o concentracions públiques en espais tancats que suposin un risc per als jugadors, tècnics i personal del club”, ha anunciat aquest divendres en un comunicat. Després de la confirmació per part de la Generalitat Valenciana dels primers casos d’infecció per coronavirus COVID-19 a València, un d’ells en l’entorn dels mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació del primer equip, el València anul·la, fins a nova informació, les rodes de premsa.

“Es cancel·la fins a nova ordre qualsevol activitat pública no esportiva amb integrants del primer equip, entre elles l’habitual roda de premsa de l’entrenador prèvia al partit de la Lliga, així com totes les compareixences, prèvies i posteriors, previstes amb motiu del partit d’aquest dissabte a Mestalla”, ha comunicat l’entitat xe. Per últim, el València ha insistit, especialment de cara als seus afeccionats i empleats que van viatjar al nord d’Itàlia, que segueixin les recomanacions sanitàries.Nou comentari