Món Esport
Un jugador de la Premier denuncia l’homofòbia del món del futbol
  • CA

Olivier Giroud, futbolista del Chelsea i de la selecció francesa, torna a demostrar el seu compromís amb la defensa de la llibertat sexual i l’homosexualitat. En una entrevista a Le Figaro, l’internacional francès ha denunciat que “és impossible declarar-se homosexual en el món del futbol” i que encara “queda molta feina per fer” en relació a aquest assumpte.

 

Entenc el dolor i la dificultat dels nois que surten de l’armari. Sóc molt tolerant amb aquest tema. Quan jugava al Montpeller, el 2012, vaig participar d’aquesta lluita i vaig sortir a la portada de Têtu. A l’Arsenal també em vaig posar els colors de l’arc de Sant Martí per recolzar la comunitat gay”, ha seguit explicant Giroud, que creu que “la testosterona” i les “dutxes col·lectives” fan “molt complicat” l’assumpte.

 

Per últim, el davanter francès posa l’exemple de Thomas Hitzlsperger, exfutbolista de l’Aston Villa que es va declarar homosexual en el 2014, per justificar la seva opinió al respecte. “En aquell moment em vaig adonar que és impossible mostrar l’homosexualitat al món del futbol”, sentencia. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa