Quantcast
Un jugador de l’Albacete presentarà una querella criminal contra Pablo Iglesias – Món Esport

Un jugador de l’Albacete presentarà una querella criminal contra Pablo Iglesias

El conjunt manxec va posar els seus serveis jurídics a l'abast de Zozulia, qualificat de "neonazi" pel polític

Pablo Iglesias, en una entrevista a Antena3

Pablo Iglesias, en una entrevista a Antena3 | Europa Press

L’entrevista a Pablo Iglesias concedida al diari Marca ha despertat una forta polèmica a Albacete, on el principal club de la ciutat ha sortit a defensar un dels seus jugadors, Román Zozulya. El líder de Podem va assegurar en l’entrevista que veia amb bons ulls que l’afició del Rayo Vallecano es posicionés en contra del jugador per la seva ideologia. “En el seu cas, no parlem d’un futbolista amb una opció ideològica qualsevol, que lògicament tots tenen tot el dret del món a tenir i defensar, parlem d’un neonazi. Parlem de racisme, una cosa que fa molt de mal al futbol”. 

 

El comunicat de l’Albacete en defensa del seu jugador -que mesos enrere ja havia manifestat que no és cap neonazi- no es va fer esperar. “Mostrem el nostre suport unànime a Zozulia, el comportament de qui ha estat un veritable exemple per tots, tant al vestidor com als projectes de caràcter social que promou la Fundación Albacete Balompié, amb la finalitat de crear una societat més justa i igualitària a través de l’esport. De la mateixa manera, el club ha posat a disposició del jugador els seus serveis jurídics en cas de que els necessités per exercir la legítima defensa del seu honor, tal i com garanteix la Constitució Espanyola”. Doncs bé, només unes hores després del comunicat, i segons ha avançat Marca, el mateix jugador ja ha demanat al gabinet jurídic de l’Albacete que presenti una querella criminal contra Iglesias per injúries i atemptat a l’honor. 

 

L’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) es va posicionar al costat del jugador. “Mostrem el nostre total suport a Zozulia. Volem manifestar la nostra més energètica condemna a les manifestacions que considerem desafortunades en un estat de dret. La nostra associació es posa a disposició de Zozulia per tot el que necessiti en defensa dels drets que l’assisteixen i pugui exercir lliurement la seva professió com a futbolista sense distraccions alienes a la pràctica del futbol”. Luis Miguel Ramis, entrenador de l’Albacete, també va defensar Zozulia: “El comunicat del club és clar, i el de l’AFE, que és qui defensa als futbolistes, també. Ell sap que té tot el nostre suport. Ha entrenat com sempre, normal”. 

 

 

Nou comentari