Món Esport
Un grup d’inversiò nord-americà compra el Reus
  • CA
La plantilla del Reus, abans d’un partit | REUS DEPORTIU / LA LLIGA

El Reus Deportiu pot haver posat punt i final als seus problemes econòmics després d’anunciar la venda de l’entitat als banquers d’inversió immobiliària dels Estats Units, Russel C. Platt i Clifton V. Onolfo, que han “comprat i estabilitzat” l’entitat reusenca. A través d’un comunicat, el conjunt del Baix Camp ha anunciat la venda del 99,7% de les seves accions a Russell Platt, fundador de Morgan Stanley Real Estate i president de Forum Partners i Greppon Advisor, i Clifton Onolfo, ex propietari de Connecticut Wolves SC de USL Div 2 i Fortune dels mercats de capitals immobiliaris de co-inversió de ciutats globals.

 

Joan Oliver, per tant, deixarà de ser el màxim accionista del club. “Agraïm a Joan Oliver la seva cooperació per ajudar a transitar el Club a un nou grup de propietaris i sobretot per al seu aixecament del club de 2B a 2A i somiant amb tots els de CF Reus i els seus seguidors”, informa el comunicat de la nova propietat, que ara confia retornar l’estabilitat perduda en els últims mesos al club. “Hem d’aconseguir que el Club compleixi immediatament amb la LaLiga, els jugadors i els empleats perquè respectin el joc. Hem de parlar amb tots els proveïdors i venedors del Club per posar un nou equip de propietat i gestió i processos de comandes de compra amb un procés d’aprovació pressupostari únic de la Junta”, explica el comunicat, que espera poder obtenir diners en el futur a partir de la venda dels jugadors fabricats al planter del club. 

 

El Sr. Platt és cofundador, director gerent i director general de Fòrum Partners i té seu a Londres. Té més de 30 anys d’experiència en finances immobiliàries i inversions a Europa i Amèrica del Nord, incloent un període com a director gerent de Morgan Stanley & Co. El Sr. Platt va fundar i gestionar el departament immobiliari mundial de Morgan Stanley Asset Management i va ser Director de fons immobiliari de la companyia. Abans de fundar Forum Partners, va ser director gerent de Security Capital Research & Management i president de JER Partners. El Sr. Platt és llicenciat en economia per Williams College, Massachusetts, i un MBA per Harvard Business School.

 

Clifton V. Onolfo és vicepresident, conseller delegat i tresorer de Global Cities Capital. En l’actualitat, el Sr. Onolfo assessora quatre Assessors Financers Multimilionaris i diversos CEO en refinançament, finançament de capital o venda de les seves respectives empreses. Els projectes inclouen dos en Hospitality Funds, la tercera societat gestora, on el Sr. Onolfo recapitalitza un assessor immobiliari multimilionari internacional, i el quart estableix una estratègia mundial de recaptació de fons i una xarxa per a un fons global de recursos propis. El Sr. Onolfo va completar recentment un projecte de fons amb Starwood Capital, que va patrocinar un fons hoteler de 300 milions d’euros amb una inversió fonamental en un nou Hotel Flag i 30 hotels.

 

Aquesta és també una aventura familiar: mentre que Clifton Onolfo va ser un jugador prominent en la joventut i els primers anys professionals i el propietari de la USL2, la família Onolfo als Estats Units ha estat sinònim del creixement i l’èxit del futbol a Amèrica durant 40 anys anys. La família és de Connecticut amb camps dedicats al seu llegat per al desenvolupament de jugadors juvenils pel pare Vincent James Onalfo de NYPD Technology CIO Hall of Fame, a Curt Onolfo, el més recent Director i Gerent de Los Angeles Galaxy, DC United i KC Wizards , Barcelona 92 ??Olympian, i US National Team Assistant, U-20 actuals Assistent nacional dels Estats Units i antic campió de la MLS com a jugador i entrenador. Al nebot de Clifton Christian Onolfo, de 21 anys jugant a la 2a Divisió LA Galaxy i ara a Mèxic, la Lliga Mex durant els últims quatre anys. Els Onolfo tenen una gran simpatia amb l’estil futbolístic creatiu i imaginatiu tècnic guanyador de la Copa del Món de futbol espanyol, més conegut com Tica-Taca amb un toc d’estil brasiler i un enfocament de l’equip quan Curtis va néixer a Sao Paolo Brasil, el dia Pelé va anotar el seu mil. va beneir un futbolista i una família per a tota la vida.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa