Els ultres del PSG escalfen el retorn de Neymar

El grup majoritari d’aficionats radicals del club francès han emès un comunicat en el qual expliquen el seu posicionament sobre el davanter brasiler

El grup d’ultres del París Saint-Germain Collectif Ultras Paris ha confirmat el que ja s’esperava: el retorn de Neymar al Parc dels Prínceps tindrà repercussions a la grada. Després d’un estiu convuls en el qual es va fer pública la voluntat de l’estrella brasilera de deixar el club francès i marxar al Barça, tornarà a jugar davant la seva afició. El descontentament dels seguidors del PSG és notori i un comunicat que ha publicat el grup de radicals dona a entendre que la rebuda no serà amistosa.

El camí de la redempció serà llarg… Molt llarg”, expressa l’escrit del grup d’aficionats. El text també inclou que el brasiler “ha faltat el respecte repetidament al nostre club, fins a humiliar-lo algunes vegades”. En definitiva, la publicació a través de les xarxes socials dels ultres de l’equip de Neymar remarca que estan decebuts amb el futbolista i que canviar aquesta opinió li costarà temps.

Més informació

Nou comentari