La UEFA ajorna l’Eurocopa femenina al 2022 per “atorgar-li tot el protagonisme que es mereix”

El Comitè Executiu de la UEFA ha confirmat aquest dijous l’ajornament fins al 2022, del 6 al 31 de juliol, de l’Eurocopa femenina de futbol d’Anglaterra, inicialment prevista per a l’estiu del 2021. Aquesta decisió es produeix després que el màxim organisme continental anunciés el passat 17 de març que l’Eurocopa masculina de futbol del 2020 es disputaria un any més tard del previst per culpa del coronavirus.

“Quan vam haver de prendre una decisió urgent sobre l’ajornament de l’Eurocopa masculina del 2020, sempre vam tenir present l’impacte que això tindria en la Copa d’Europa femenina del 2021. Hem considerat curosament totes les opcions i hem tingut en compte el nostre compromís amb el creixement del futbol practicat per dones”, ha exposat la UEFA en el seu comunicat oficial.

Per al president de l’organisme, Aleksander Ceferin, aquest canvi de data assegura que la competició femenina entre seleccions es converteixi “en l’únic gran torneig de futbol de l’estiu del 2022” i que, en conseqüència, “tingui tot el protagonisme que es mereix”. “La família del futbol ha demostrat un cop més la seva unitat, i ara no només estem en condicions de tenir un estiu de futbol europeu l’any 2021, sinó que també ho farem el 2022. Estem agraïts per la cooperació de la FIFA a l’hora d’acordar aquestes dates”, ha sentenciat el màxim dirigent.Més notícies

El Barça converteix els sanitaris en els herois del Sant Jordi

El club blaugrana homenatja “a totes aquelles persones que amb les seves accions lluiten contra el coronavirus”

Rousaud rectifica: “La situació se’m va escapar de les mans”

L’exvicepresident institucional del Barça reconeix que “em vaig equivocar” i que “no em va agradar la imatge que vaig projectar”

Nou comentari