Món Esport
Tuchel desconeix el futur de Neymar
  • CA

“No sé què farà Neymar l’estiu del 2019”. Així de rotund s’ha pronunciat el tècnic del PSG, Thomas Tuchel, abans de la prèvia del partit del conjunt parisenc davant l’Amiens. El brasiler, que ve de jugar dos partits sencers amb el Madrid, no ha estat convocat per Tuchel per aquest duel per tal que pugui descansar amb la mirada posada a l’enfrontament de Champions de la setmana vinent. Neymar va estar, juntament amb els seus companys d’equip Marquinhos i Meunier, a Portugal fa uns dies, visitant un amic seu, Gabriel Medina, a Portugal. 

 

“Si es quedarà? Sé que està aquí a l’octubre, però no puc parlar de què farà l’estiu del 2019″, ha respost l’entrenador alemany, obrint les portes a la rumorologia. Tuchel ha recordat que el brasiler “és jugador del PSG i té contracte”, si bé segons ha explicat la ‘SER’, tindria firmat per contracte una clàusula per sortir de 220 milions que baixaria fins els 220 l’estiu del 2020. 

 

En les últimes hores, han estat diverses les reaccions de gent vinculada al Barça sobre l’hipotètic retorn del brasiler al Camp Nou: “És molt difícil, de moment són especulacions, no ho sé, ja veurem”, ha confessat el tècnic blaugrana Ernesto Valverde. Jordi Cardoner, vicepresident del club, ha assegurat que, a dia d’avui, “a la junta directiva del Barça ningú s’ha plantejat la idea de recuperar Neymar. A dia d’avui és una qüestió de la qual no es pot donar resposta perquè ningú l’ha valorat”. En declaracions a la ‘SER’, Cardoner ha recordat que “va ser Neymar el que va voler marxar, altre cosa seria que nosaltres no haguéssim cregut en ell i ara el volguessim repescar, que no és el cas. En tot cas, si es donés el cas ho hauríem de parlar a la junta, i això encara no s’ha donat”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa