Món Esport
Troben un cos en l’avió accidentat en què viatjava Emiliano Sala, el futbolista desaparegut
  • CA
Troben un cos en l’avioneta accidentada on anava el futbolista Emiliano Sala. | AAIB

Poques hores després de localitzar les restes de l’avió en què viatjaven Emiliano Sala, futbolista argentí, i Dave Ibbotson, el pilot, el Departament d’Investigació d’Accidents del Regne Unit (AAIB, per les seves sigles en anglès) ha anunciat que un vídeo submarí enregistrat en el fons del Canal de la Mànega mostra “un ocupant visible” en l’aeronau. El cos trobat encara no ha estat identificat.

 

Sala i Ibbotson volaven en un Piper PA-46 Malibú, les restes de les quals van ser trobades aquest diumenge. “Tràgicament, en el vídeo és visible un ocupant entre les restes. Estem considerant els següents passos a seguir amb els familiars del pilot i del passatger i la policia”, ha anunciat l’AAIB mitjançant un comunicat en què també ha assegurat que té previst publicar un informe provisional quan es compleixi un mes de l’accident.

 

Cal recordar que Emiliano Sala volava cap a Cardiff per incorporar-se al seu nou club, el Cardiff, que havia pagat 17 milions de dòlars per ell en el que era el traspàs més important de la història de l’equip del Regne Unit. El davanter argentí venia d’acomiadar-se dels seus companys del Nantes, conjunt amb el qual va marcar fins a 12 dianes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa