Món Esport
Troben possibles restes de l’avió on viatjava Emiliano Sala, futbolista desaparegut
  • CA
Aficionats del Nantes rendeixen homenatge a Emiliano Sala, futbolista desaparegut. | EFE

Aquest dimecres, els investigadors que estaven buscant l’avió en què viatjaven el futbolista Emiliano Sala i el pilot David Ibbotson, de 59 anys, han informat de la troballa de possibles restes de l’aeronau. Després de més d’una setmana sense notícies de l’avió desaparegut, temps durant el qual es va suspendre la cerca per les “extremadament remotes” possibilitats de sobreviure, se seguirà intentant trobar aquest.

 

El Departament d’Investigació d’Accidents Aeris del Regne Unit (AAIB, per les seves sigles en anglès) ha localitzat dos coixins en una platja de Normandia que podrien ser de l’aeronau on es trobava Sala. “Després d’un examen preliminar, hem conclòs que és probable que els coixins formin part del dispositiu desaparegut”, ha informat el cos mitjançant un comunicat.

 

Les tasques de recerca submarines s’iniciaran a finals de setmana i tindran una durada de tres dies. L’AAIB ha explicat que intentarà coordinar la seva investigació amb la que ha organitzat de forma privada la família de Sala, que va obtenir aportacions de gent de tot el món (futbolistes com Rabiot o Mbappé inclosos) per poder seguir buscant-lo.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa