Món Esport
Tornen els entrenaments amb el grup complet
  • CA

La Lliga ha informat aquest dissabte, després de la publicació del BOE, que a partir d’aquest dilluns 1 de juny els equips tornaran als entrenaments amb la fase 4, que permet l’inici de les sessions de caràcter total, és a dir, amb tot el grup complet. Els conjunts de Primera i Segona tindran l’oportunitat de tornar a fer una sessió normal després de tres mesos.

A més, la patronal ha comunicat que també es podran utilitzar els vestidors, tot i que ha insistit en el fet que s’han de seguir complint les corresponents mesures de prevenció, protecció i higiene establertes per les autoritats sanitàries. Les instal·lacions, és clar, han de continuar desinfectant-se i netejant-se periòdicament.

Així doncs, els jugadors del primer equip del Barça, que aquest diumenge tenen el dia lliure, tornaran la pròxima setmana als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ja amb aquestes modificacions. Cal recordar que fins ara els futbolistes culers s’estaven entrenant en dos grups de fins a 14 jugadors, i a partir de la pròxima setmana, tindran la possibilitat de poder treballar tots junts.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa