Tebas, contundent: “L’última jornada de Segona no es repetirà”

El president de LaLiga deixa ben clar que “el Deportivo-Fuenlabrada es jugarà en el moment en què els jugadors estiguin mínimament disponibles”

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha deixat clar que l’última jornada de la Segona Divisió espanyola “no es repetirà” després de l’ajornament aquest dilluns del Deportivo-Fuenlabrada pel positiu per coronavirus d’alguns jugadors de l’equip madrileny i malgrat les protestes de clubs com el mateix Deportivo, l’Elx, el Rayo Vallecano i el Numància.

“LaLiga, la Federació i el Comitè de Competició han dit que no es repetirà la jornada. Per això es va autoritzar a jugar la resta dels partits. S’intentarà disputar el partit en el moment en què els jugadors estiguin mínimament disponibles“, ha indicat Tebas en una entrevista a Deportes Cuatro. El màxim dirigent, a més, ha indicat que els jugadors del Fuenlabrada van viatjar a la Corunya perquè les proves PCR que se’ls havien realitzat “no havien donat positiu i estaven en perfecte estat per poder jugar”.

“Parlar de negligència… s’hauria de fer amb més cura. Els inspectors que té cada club han de determinar si s’han incomplit temes de protocol. Hi ha hagut clubs denunciats, uns altres no i el Fuenlabrada no està entre els denunciats”, ha aclarit. En canvi, el president de LaLiga ha confessat que “des de fa tres o quatre setmanes” insisteix als clubs “que ens trobem en un moment molt delicat”. “Els hem dit que siguin molt escrupolosos perquè la situació ens podia portar a tenir algun problema en algun partit”, ha admès.

Més informació

Comentaris

    Quant et dona la gana Juliol 21, 2020 9:29 pm
    El que no es presenta, ha perdut.
    Ni fu ni fa Juliol 22, 2020 5:00 pm
    Si el Deportivo ha perdut la categoria, és perquè aquesta temporada ha jugat fatal, mala sort en alguna decisió arbitral VAR, etc, etc... El Sr. TEBAS i Sr. RUBIALES, tindrian que dimitir per moltes raons, perquè a 1a i 2a hi ha descensos i a 2a B NO... Perquè els de 2a B jugan a partit únic les eliminatòrias per ascendir i en canvi els de 2a A jugan a doble partit. perquè aquests criteris són diferents... Que passarà si un equip que lluita per ascendir té la mala sort de que algu

Nou comentari