Món Esport
La reunió entre Tebas i Rubiales sobre els partits en dilluns i divendres acaba sense acord

El president de LaLiga, Javier Tebas, i el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luís Rubiales, s’han reunit aquest dimecres a la seu del CSD per tractar el tema dels partits en dilluns divendres. La reunió, que ha durat aproximadament una hora segons la Cadena Cope, ha acabat sense cap tipus d’acord. Tebas, ha insistit ja abans de la reunió que els horaris dels partits dels dilluns i divendres “són els que hi ha”. D’aquesta manera, evidencia que no existeix cap novetat en relació a la polèmica amb l’RFEF en aquest assumpte.

Aquests són els horaris que hi ha“, ha refermat Tebas durant la presentació de l’acord de patrocini entre ‘Deliveroo’ i el seu organisme d’aquest dimecres al matí. “Es podrà demanar un Deliveroo els divendres i els dilluns mentre veiem un partit”, ha afegit amb ironia. La reunió de la tarda amb Rubiales ha seguit en la mateixa línia. Rubiales demana la desaparició dels partits dels dilluns i una compensació econòmica pels dels divendres mentre que el president de LaLiga considera que la venta dels drets televisius el 2015 els dona la raó.

El conflicte entre LaLiga i l’RFEF, per tant, es manté després que totes dues entitats aconseguissin un acord de mínims per al nou Conveni de Coordinació, en el qual no es va estipular res sobre els partits dels dilluns i els divendres, als quals és contrari l’organisme que presideix Luis Rubiales. D’aquesta manera, la disputa s’haurà de resoldre als tribunals i un jutge serà qui decideixi sobre el futur dels partits de Lliga entre setmana.

No obstant, LaLiga ja va programar partits en dilluns i divendres durant les tres primeres jornades i desobeeix, així ,aquesta posició de la RFEF i del seu president. “La RFEF NO AUTORITZA a LaLiga divendres (sense acord) ni dilluns. El CSD ens cita per això el 17/7 i Javier Tebas dinamita la reunió i menysté el futbol, les aficions i fins i tot el CSD. Seguim igual: NO HI HAURÀ FUTBOL ELS DILLUNS. Ara ens demandarà. A veure què diu la Justícia”, havia assenyalat Rubiales en el seu compte personal de Twitter la setmana passada.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa