Tebas espanta l’Espanyol: “Si no es pot tornar a jugar, hi haurà descensos”

L’Espanyol, el Leganés i el Mallorca tenen un bon motiu per preocupar-se. Javier Tebas ha aprofitat aquest divendres un col·loqui telemàtic organitzat per la DEA per explicar que si la competició no es pot reprendre per culpa del coronavirus, hi haurà descensos. El president de la Lliga s’ha mostrat convençut que trobarà la manera de poder disputar les jornades restants de campionats, però també ha deixat ben clar que en cap cas permetrà que el curs s’acabi com si res no hagués passat.

“En aquest moment no contemplem l’escenari de no acabar la Lliga. Estic convençut que tant la Primera Divisió com la Segona s’acabaran tard o d’hora. Hi estem treballant. La possibilitat d’ampliar les categories, però, està descartada: en cas de cancel·lació de la temporada per força major, hi haurà ascensos i descensos”, ha assegurat Tebas, que ha confirmat que la intenció de la UEFA i de les Lligues és acabar els tornejos en blocs, primer els nacionals i després els continentals.

A més, el màxim dirigent de la patronal ha exposat que “és molt probable que hàgim de jugar a porta tancada fins al desembre” i ha lamentat que s’hagi fet “demagògia” amb l’assumpte dels tests de coronavirus als esportistes, que finalment s’han ajornat. “No hem fet res diferent d’altres empreses que vetllen per la seguretat dels seus treballadors abans de tornar a la feina”, ha justificat.Més notícies

La Lliga rectifica i ajorna les proves de coronavirus als futbolistes

La patronal comunica als clubs que, a diferència del que tenia previst, els polèmics tests als jugadors no començaran el pròxim 28 d’abril

Primera empresa interessada a donar cognom al Camp Nou

Alki David, propietari de l’empresa de medicina Swissx, assegura que ja ha començat a negociar amb el Barça

Comentaris

  remigio III Abril 24, 2020 | 23:00
  "si la competició no es pot reprendre per culpa del coronavirus, hi haurà descensos". Doncs: Val més que hi haja descensos que morts. No? Clar que venint d'on venim potser les coses s'entenen d'altra manera: "Si no avisem als mossos, poden haver-hi morts". Hagué, morts, Però eren catalans.
  Daniel Abril 25, 2020 | 10:32
  i campió?
  Ramon Abril 25, 2020 | 12:02
  Tal com van quedar les dues classificacions, el més senzill i just seria resoldre-ho tot amb dos únics partits. El títol, a decidir en un Barça-Madrid a porta tancada que el Barça en té prou amb un empat per ser campió. I un Càdis-Saragossa amb la mateixa fórmula, o sigui que el Cadis en té prou amb l'empat, per decidir qui puja a Primera per ocupar el lloc de l'Espanyol que seria l'únic descens.

Nou comentari