Món Esport
Tebas, a la seva: “Es jugaran partits als Estats Units amb total seguretat”
  • CA

No hi ha pitjor cec que el que no hi vol veure. A mesura que van passant els dies, Javier Tebas veu com li surten noves veus contràries a la seva voluntat d’exportar el Girona-Barça de la segona volta de la Lliga Santander 2018/19 als Estats Units, però ell no desisteix. El president de LaLiga ha estat convidat a la gala dels Premis Marca i ha deixat clar que, tot i les negatives de la FIFA i de la RFEF, la seva postura al respecte no ha canviat.

 

“No m’hi jugo res perquè després es treu de context, però el nostre objectiu segueix sent el de jugar als Estats Units i, sigui el 26 de gener o l’any vinent, no tinc cap dubte que això es farà amb total seguretat. Ja esperàvem estar en aquesta situació en aquestes alçades, no ha estat cap sorpresa. Tenim raons i drets per anar-hi i anirem fins al final”, ha declarat Tebas sobre l’assumpte.

 

El màxim dirigent del futbol espanyol també ha valorat la seva relació amb Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, titllant-la de “normal en l’àmbit personal”. “Professionalment hi ha temes que hem de resoldre. Ens vol prendre certes competències i això no està bé. Ens falta una mica de coordinació, però ja trobarem el moment d’asseure’ns i solucionar-ho”.

 

En la mateixa compareixença,  Tebas ha reiterat que creu que Leo Messi es mereix que LaLiga creï un guardó al millor futbolista de la temporada amb el seu nom: “És una bona idea, quan deixi de jugar ho hem de fer. Tant de bo ell també ho vegi amb bons ulls. Jo no seré president quan ell deixi el futbol: si acaba la seva vida professional aquí, el futbol espanyol mai haurà tingut una figura tants anys seguits”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa