Món Esport
Suspeses totes les competicions de futbol espanyol excepte Primera i Segona

La Federació Espanyola ha anunciat aquest dimecres que ha decidit suspendre totes les competicions estatals no professionals masculines i femenines de futbol i futbol sala durant les pròximes dues setmanes, és a dir, tots els tornejos excepte la Lliga Santander i la Lliga SmartBank, les dues màximes categories. “Hem de garantir l’homogeneïtat de les competicions de futbol, la integritat i l’equilibri competitiu necessari. S’ha constatat que existeix impossibilitat real de disputar partits de futbol i desenvolupar entrenaments en determinades ciutats i/o territoris del nostre país”, ha comunicat l’ens federatiu.

Després d’avaluar la situació, la Federació Espanyola ha comunicat a totes les Federacions territorials i la resta d’actors del món de futbol la seva decisió, aprovada per la Comissió Delegada. L’ens presidit per Luis Rubiales ha recomanat a les federacions territorials que, en els tornejos d’àmbit autonòmic en totes les disciplines i en totes les categories, “adoptin la decisió que considerin més oportuna en funció de les circumstàncies en cada territori i sempre d’acord amb el que exigeixin les autoritats sanitàries i esportives de cada Comunitat Autònoma”. La Federació Catalana de Futbol ha decretat “la suspensió, a partir d’avui i per un termini de dues setmanes, de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala que organitza”.

“L’FCF ha pres aquesta mesura després de rebre en el dia d’avui comunicació de la RFEF, amb la recomanació de suspensió de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit estatal no professional, i de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit autonòmic, per un període de dues setmanes. Així mateix, l’FCF creu que ha de prevaldre la salut i el benestar dels afiliats, sent el més aconsellable aplicar la mesura més restrictiva possible per raons de salut pública“, ha explicat l’organisme presidit per Joan Soteras.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa