Suspeses totes les competicions de futbol espanyol excepte Primera i Segona

La Federació Espanyola decideix "suspendre totes les competicions estatals no professionals masculines i femenines de futbol i futbol sala durant les pròximes dues setmanes"

La Federació Espanyola ha anunciat aquest dimecres que ha decidit suspendre totes les competicions estatals no professionals masculines i femenines de futbol i futbol sala durant les pròximes dues setmanes, és a dir, tots els tornejos excepte la Lliga Santander i la Lliga SmartBank, les dues màximes categories. “Hem de garantir l’homogeneïtat de les competicions de futbol, la integritat i l’equilibri competitiu necessari. S’ha constatat que existeix impossibilitat real de disputar partits de futbol i desenvolupar entrenaments en determinades ciutats i/o territoris del nostre país”, ha comunicat l’ens federatiu.

Després d’avaluar la situació, la Federació Espanyola ha comunicat a totes les Federacions territorials i la resta d’actors del món de futbol la seva decisió, aprovada per la Comissió Delegada. L’ens presidit per Luis Rubiales ha recomanat a les federacions territorials que, en els tornejos d’àmbit autonòmic en totes les disciplines i en totes les categories, “adoptin la decisió que considerin més oportuna en funció de les circumstàncies en cada territori i sempre d’acord amb el que exigeixin les autoritats sanitàries i esportives de cada Comunitat Autònoma”. La Federació Catalana de Futbol ha decretat “la suspensió, a partir d’avui i per un termini de dues setmanes, de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala que organitza”.

“L’FCF ha pres aquesta mesura després de rebre en el dia d’avui comunicació de la RFEF, amb la recomanació de suspensió de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit estatal no professional, i de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit autonòmic, per un període de dues setmanes. Així mateix, l’FCF creu que ha de prevaldre la salut i el benestar dels afiliats, sent el més aconsellable aplicar la mesura més restrictiva possible per raons de salut pública“, ha explicat l’organisme presidit per Joan Soteras.

Més informació

Nou comentari