Món Esport
Suspès el Deportivo-Fuenlabrada de Segona per diversos positius per coronavirus
  • CA

Almenys sis jugadors del Fuenlabrada han donat positiu per coronavirus segons ha avançat aquest dilluns el diari AS i ha confirmat LaLiga a través d’un comunicat. En conseqüència, la patronal, organitzadora de la Segona Divisió, ha decidit suspendre el partit transcendental entre el Deportivo de la Corunya –en la lluita per la salvació– i el conjunt madrileny –que opta a classificar-se per al play-off d’ascens a Primera– a Riazor. Contràriament al que s’ha plantejat, tots els altres compromisos de la jornada unificada es disputaran amb (nova) normalitat.

Encara que LaLiga i la Federació Espanyola no acabaven d’estar d’acord en el moment de decidir si es cancel·lava tota la jornada o només el Deportivo-Fuenlabrada, el CSD ha acabat intervenint i s’ha arribat a un acord perquè la resta de partits no es vegin afectats. El compromís suspès, en el qual els gallecs estaven obligats a guanyar i esperar resultats favorables per salvar-se i els madrilenys en tenien prou amb un empat per assegurar la seva participació en el play-off d’ascens a la Lliga Santander, es disputarà el 30 de juliol. “Aquesta és la solució que millor protegeix la salut dels futbolistes i la integritat global de la competició”, ha comunicat LaLiga.

Cal destacar que, a més dels sis positius, hi va haver un futbolista de l’equip i dos membres del cos tècnic que ja no van viatjar a la Corunya perquè tenien alguns dels símptomes de la Covid-19. En total es podria arribar a la dotzena d’infectats. Segons ha afegit GOL, i a falta de confirmació oficial, l’ajornament del Deportivo-Fuenlabrada implicarà que el play-off d’ascens a Primera, en què el Girona està implicat, es disputi a partir de l’agost: els dies 2 i 5, les semifinals; i el 8 i l’11, el mateix cap de setmana en què torna la Champions League, l’eliminatòria decisiva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa