Món Esport
Una ‘superfinestra’ de fitxatges, la possible solució de la FIFA contra l’impacte del coronavirus

La crisi del coronavirus ha situat en escat el negoci del futbol modern. L’aturada completa i indefinida de la pràctica esportiva ha provocat que els clubs hagin deixat d’ingressar diners –no només pel que fa als drets televisius, també en altres partides com el ticketing o la venda de productes– i, és clar, alguns d’ells ja han hagut d’acollir-se a ERTOs o negociar rebaixes salarials amb els futbolistes.

És evident que, duri quant duri el període d’aturada futbolística, l’evolució de la pandèmia tindrà conseqüències econòmiques per a pràcticament tots els equips. La FIFA, en aquest context, treballa per intentar minimitzar l’impacte de la Covid-19. Una de les mesures que està estudiant, segons ha informat el The Telegraph, és la de convertir el pròxim mercat de fitxatges, que hauria de començar a partir de l’1 de juliol, en una superfinestra.

L’objectiu de la proposta, sempre segons el mitjà de comunicació britànic, seria el de permetre múltiples operacions que revitalitzin l’escenari de despesa continguda per la pèrdua d’ingressos que es preveu de cara als pròxims mesos. El fet d’allargar la finestra fins a finals de gener permetria als equips diversificar els moviments. Aquest projecte, de moment, tot just es troba en una fase embrionària, encara que alguns dirigents de la FIFA ja s’hi ha posicionat a favor.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa