El St. Pauli aparta un futbolista per donar suport a la invasió militar de Turquia a Síria

"Estem al costat dels nostres militars heroics i del nostre exèrcit. Esteu presents en les nostres oracions!", va publicar Cenk Sahin a Instagram

El St. Pauli, club de la Segona Divisió alemanya, ha informat que ha apartat de la disciplina de l’equip el migcampista turc Cenk Sahin pel seu suport, a través de les xarxes socials, a la invasió militar del seu país a Síria. “Estem al costat dels nostres militars heroics i del nostre exèrcit. Esteu presents en les nostres oracions!”, va publicar el futbolista, de 25 anys, en el seu compte privat d’Instagram, la qual cosa ha motivat l’empipament dels afeccionats.

Els seguidors van reclamar divendres passat la seva sortida del club per aquest motiu i el St. Pauli, vinculat històricament a l’esquerra política, ja havia advertit que es distanciava “clarament” de l’opinió del futbolista per no ser “compatible” amb els seus “valors”, i que tractaria “el tema de manera interna”. EI passat el cap de setmana, el conjunt alemany, després de parlar amb Sahin, va decidir apartar-lo dels entrenaments i dels partits, encara que el seu contracte continua vigent, pel “menyspreu reiterat als valors del club i al mateix temps per la protecció del jugador”.

“Després de discussions nombroses amb els afeccionats, membres i amics les arrels dels quals es troben a Turquia, ens ha quedat clar que no podem ni hem d’intentar mesurar detalladament els matisos en les percepcions i actituds d’altres orígens culturals. No obstant això, que rebutgem els actes de guerra no està obert a dubtes o discussions”, ha advertit el St Pauli. El turc, pel qual el club va pagar 1,3 milions d’euros, té “permís” per entrenar i jugar en un altre equip, encara que haurà d’esperar al mercat d’hivern per ser traspassat.

Més informació

Nou comentari