Món Esport
Simeone intenta explicar la seva gestió de l’equip durant la derrota del derbi madrileny
  • CA

El derbi madrileny, que ha acabat amb una victòria còmoda i contundent del Reial Madrid, ha deixat tocada la figura de Simeone. Si bé fins ara estava fent una de les millors temporades des que s’asseu a la banqueta de l’Atlètic, la seva gestió de l’equip ha estat molt qüestionada. Els canvis a la segona part han estat poc menys que incomprensibles: ha tret Joao Félix i Luis Suárez, les seves dues referències ofensives, per fer entrar futbolistes de caràcter més defensiu quan el seu equip buscava la remuntada.

En la roda de premsa posterior al partit, Simeone s’ha intentat explicar i, per molt que els seus arguments no siguin gaire convincents, ell s’ha mantingut fidel a la seva forma d’entendre el futbol: “Ja estàvem perdent i els jugadors que teníem sobre el terreny de joc no ens estaven servint. Buscava tenir més cames al mig del camp, però al final no hem trobat el gol”.

Tanmateix, Simeone ha assumit totes les crítiques que està rebent i ja mira cap al pròxim partit. “Hem jugat malament i jo no he tingut la capacitat de saber resoldre el partit des de la banqueta”, ha assegurat. “Ara ja només penso en dormir bé i preparar el pròxim compromís que tenim, que és el partit de Copa de la setmana vinent”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa