Món Esport
Sergio Ramos podria retirar-se de forma imminent i prematura

La trajectòria de Sergio Ramos al Paris Saint-Germain està sent molt decebedora. Un cop esgotat el seu contracte al Reial Madrid, el central va arribar a l’equip francès com a fitxatge estrella. Normal, tenint en compte que un dels homes més importants en la història de la Lliga de Campions s’embarcava a un equip obsessionat amb guanyar la seva primera orelluda. Però fins ara, els continus problemes físics l’han mantingut allunyat dels terrenys de joc quasi sempre, i podrien provocar que Sergio Ramos s’hagués de retirar de forma imminent i prematura.

Així ho ha explicat al diari francès Le Parisien l’exmetge de la selecció francesa Jean-Marcel Ferret. Ferret atribueix les lesions de l’andalús a un “debilitament dels seus bessons”, que estarien causats per un “envelliment del múscul” i pels “cops rebuts durant tota la seva carrera”. Ferret assegura també que és una lesió molt molesta “perquè mai es pot predir la seva evolució”.

Sergio Ramos va perdre’s el final de la darrera temporada al Reial Madrid a causa d’uns problemes a la seva cama esquerra. I ara en té a la dreta. En aquest sentit, Ferret ha explicat que, en haver centrat la seva rehabilitació l’any passat al bessó esquerre, enfortint la zona muscular en qüestió, això hauria pogut debilitat l’altra cama. A més, ha recordat que els teixits poc a poc perden la flexibilitat, i això fa que es tornin més fràgils.

En termes esportius, Ferret creu que és pràcticament imposible que Sergio Ramos arribi sa i estalvi a l’anada dels vuitens de final de la Champions precisament contra el Reial Madrid, el proper 15 de febrer. Encara, però, no descarta que hi pugui ser a la tornada, el dia 9 de març i al seu Santiago Bernabeu.

Aquesta temporada Sergio Ramos ha disputat només cinc partits. En signar pel Paris Saint-Germain arrossegava la irritació del tendó que havia fet que el de Camas no estigués disponible per a l’Eurocopa d’aquell mateix estiu. Havia jugat a principis de maig el seu últim partit amb el Reial Madrid i, a causa d’una recaiguda, no va debutar a l’equip de Mauricio Pochettino fins finals de novembre. Sis mesos després d’aquella derrota dels de Zinedine Zidane a Stamford Bridge.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa