Món Esport
La selecció espanyola, en una situació crítica
  • CA

La selecció espanyola de Luis Enrique Martínez, malgrat que està desplegant un dels millors jocs del futbol europeu, es troba en un perill molt seriós de quedar-se sense Mundial. La lligueta de classificació per a la Copa del Món de Qatar del 2022 s’ha complicat moltíssim per a La Roja, després que la selecció sueca hagi fet els deures en els seus enfrontaments contra Kosovo i Grècia i d’aquesta manera es mantingui líder del Grup B, amb dos punts d’avantatge sobre la selecció espanyola, que es troba en segona posició.

Ambdós equips han jugat sis partits i els queden dos més. Els escandinaus tindran un enfrontament molt fàcil en l’aturada de seleccions del novembre contra Geòrgia, mentre que els espanyols ho tindran força més difícil en la seva visita a terres gregues. Si els suecs sumen els tres punts i els de Luis Enrique no, La Roja ja no podrà ser líder de la lligueta. Això sí, si totes dues seleccions aconsegueixen el mateix resultat, hi haurà un enfrontament vital el dia 14 de novembre entre Espanya i Suècia que serà decisiu.

Cal tenir en compte que el líder de cada grup de la lligueta de classificació per al Mundial accedeix directament a la Copa del Món, però el segon ho té molt més complicat. Ha de jugar una repesca contra els seus homòlegs a altres clubs, de la qual només en surt una plaça més per a Qatar. La selecció espanyola no es queda sense accedir a una Copa del Món des del 1974, així que si no ho aconseguís aquest cop, seria tota una tragèdia per al futbol estatal. A més a més, Luis Enrique va aconseguir situar aquest equip a les semifinals de l’Eurocopa i a la final de la UEFA Nations League, cosa que demostra que La Roja juga bé i encara faria més dolorosa aquesta possible eliminació.



Més notícies
Paul Pogba i Karim Benzema, amb la Nations League | Europa Press
L’estrany motiu pel qual el madridisme s’alegra de la derrota d’Espanya
Notícia: L’estrany motiu pel qual el madridisme s’alegra de la derrota d’Espanya
Comparteix
Una part de l'afició merengue ha celebrat el gol de Benzema i la desfeta de Luis Enrique
Espanya i França disputen la final de la UEFA Nations League | Europa Press
França priva Espanya de retrobar-se amb la glòria (1-2)
Notícia: França priva Espanya de retrobar-se amb la glòria (1-2)
Comparteix
Benzema i Mbappé han atorgat un triomf polèmic als francesos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa