Món Esport
El City perd una de les seves estrelles: Sané fitxa pel Bayern
  • CA

Era oficiós i ara ja és oficial. Leroy Sané jugarà al Bayern de Munic fins al 2025. El club alemany ha anunciat aquest divendres que ha arribat a un acord amb el Manchester City, el seu equip fins ara, per fitxar l’extrem alemany a canvi de 50 milions d’euros. D’aquesta forma, l’exjugador del Schalke 04 tornarà a la Bundesliga, la competició que el va catapultar cap al màxim nivell del futbol continenta.

Durant la seva etapa al Manchester City de Pep Guardiola, Sané ha guanyat dues Premier League, dues Copes de la Lliga, Dues Community Shield i una FA Cup. Ha disputat 135 partits amb la samarreta del club anglès i ha celebrat 39 gols. Ha estat un futbolista important per a l’equip citizen les darreres temporades, encara que una lesió greu a l’inici de l’última ha impedit la seva participació.

L’extrem alemany ha assegurat que el Bayern és “un club molt gran” i que té “objectius ambiciosos”. “Tinc moltes ganes del nou repte i d’entrenar amb els meus nous companys. Conec l’entrenador des de la selecció alemanya sub-21, vam tenir una molt bona relació. Vull guanyar tants títols com sigui possible, sobretot la Champions League”, ha declarat Sané.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa