Sánchez, sobre el retorn del futbol: “Ho decidiran les lligues i les federacions”

El president del govern espanyol desitja que la competició es reprengui “aviat”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha desitjat que el futbol es pugui reprendre “aviat” a Espanya, amb el retorn de la Lliga Santander després de l’aturada per la pandèmia del coronavirus, i ha assegurat que seran “les lligues i les federacions” les encarregades de decidir com i quan es podran tornar a veure, “per televisió abans que als estadis”, partits.

“En relació amb el futbol, esperem que sigui com més aviat millor. Seran les lligues i les federacions les que decidiran. Nosaltres ja hem començat a permetre els entrenaments individuals en els esports d’equip. Evidentment, veurem el futbol abans a través de la televisió que des dels estadis”, ha assegurat durant la seva compareixença d’aquest dissabte.

Aquest mateix dissabte, el Consell Superior d’Esports ha presentat el Protocol bàsic d’actuació per al retorn als entrenaments i la represa de les competicions federades i professionals, una sèrie de pautes que pretenen propiciar “un retorn segur, gradual i equilibrat” de la competició. El protocol, que és “d’obligat compliment” per a tots els esportistes federats, professionals i d’alt nivell i per a federacions i entitats esportives, ha estat coordinat pel Grup de Tasques d’Impuls a l’Esport del CSD i compta amb el vistiplau del Ministeri de Sanitat.

Més informació

Nou comentari