Món Esport
El Sabadell i el filial del Barça continuen somiant
  • CA

Els tres equips catalans que participen en el play-off d’ascens a Segona continuen vius després de la primera eliminatòria. El Cornellà es va classificar per a la segona ronda de la fase definitiva aquest dissabte i, 24 hores més tard, el Sabadell i el filial del Barça van fer el mateix. El pròxim dijous, els tres conjunts buscaran fer el seu segon pas cap al futbol professional.

Els arlequinats van necessitar els penals per superar l’Atlètic de Madrid B després que els matalassers els empatessin en el darrer minut del temps reglamentari (1-1), mentre que els blaugrana es van desfer del Valladolid Promesas malgrat totes les baixes amb què comptava. El resultat final va ser de 3-2.

A falta que la Federació Espanyola ho confirmi oficialment, les quatre eliminatòries de la segona ronda després que el Cartagena i el Logroñés ja hagin pujat a Segona –i tenint en compte els condicionats d’un sorteig que no serà necessari– seran Cultural Leonesa-Sabadell, Castelló-Peña Deportiva, Atlètic Balears-Cornellà i Barça B-Badajoz.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa