Món Esport
Ronaldinho, positiu per coronavirus
  • CA

Ronaldo de Assis Moreira, més conegut com a Ronaldinho, ha donat positiu per coronavirus. L’exfutbolista brasiler del Barça, el PSG o el Milan, entre altres equips, ho ha notificat a través de les seves xarxes socials. Ronaldinho estava a punt de participar d’un acte a Belo Horizonte, Brasil. Abans de fer-ho, havia de superar el test de la Covid-19, però ha donat positiu i s’ha hagut de confinar. 

“M’he fet el test i he donat positiu”, ha dit en un vídeo que ha compartit a Instagram, “així que haurem de deixar l’esdeveniment per a més endavant. Aviat tornarem a estar junts”. Ronaldinho no ha comunicat cap problema de salut o cap símptoma relacionat amb el coronavirus, així que es dedueix que el seu cas és asimptomàtic.

El 2020 no està sent el millor any per a l’exfutbolista brasiler. Cal recordar que, poc abans que esclatés la primera onada de la Covid-19, Ronaldinho va entrar a la presó del Paraguai amb el seu germà per haver intentat accedir al país llatinoamericà amb documents d’identitat falsos. Va estar entre reixes pràcticament mig any.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa