Ronaldinho, positiu per coronavirus

L'exfutbolista brasiler ho ha comunicat a través de les seves xarxes socials

Ronaldo de Assis Moreira, més conegut com a Ronaldinho, ha donat positiu per coronavirus. L’exfutbolista brasiler del Barça, el PSG o el Milan, entre altres equips, ho ha notificat a través de les seves xarxes socials. Ronaldinho estava a punt de participar d’un acte a Belo Horizonte, Brasil. Abans de fer-ho, havia de superar el test de la Covid-19, però ha donat positiu i s’ha hagut de confinar. 

“M’he fet el test i he donat positiu”, ha dit en un vídeo que ha compartit a Instagram, “així que haurem de deixar l’esdeveniment per a més endavant. Aviat tornarem a estar junts”. Ronaldinho no ha comunicat cap problema de salut o cap símptoma relacionat amb el coronavirus, així que es dedueix que el seu cas és asimptomàtic.

El 2020 no està sent el millor any per a l’exfutbolista brasiler. Cal recordar que, poc abans que esclatés la primera onada de la Covid-19, Ronaldinho va entrar a la presó del Paraguai amb el seu germà per haver intentat accedir al país llatinoamericà amb documents d’identitat falsos. Va estar entre reixes pràcticament mig any.

Més informació

Nou comentari