Robert Moreno trenca el silenci: “Tinc la consciència tranquil·la”

Robert Moreno deixa de banda la polèmica i s’acomiada de la selecció espanyola amb un comunicat en el qual deixa clar que no vol que l’incendi es faci més gros. El ja exseleccionador d’Espanya ha exterioritzat, després de tot, que “tinc la consciència tranquil·la” i que “valorar les últimes hores o fins i tot els últims dies en el càrrec només serviria per entrar en una espiral de retrets“. “No ho faré. No li trobo sentit”, ha explicat el català, que s’ha mostrat agraït amb l’oportunitat, ha lamentat que la seva etapa a La Roja hagi acabat com va començar, “amb un sabor agredolç”, i ha desitjat sort a Luis Enrique: “Els seus èxits seran els nostres”.

El comunicat de Robert Moreno

“Després del que ha passat aquests últims dies, sento la necessitat de fer un comunicat per agrair el suport rebut durant aquests mesos i acomiadar-me del càrrec de seleccionador nacional. Davant una situació extrema com la que vam viure a Malta em va tocar assumir la direcció de l’equip de tots. L’objectiu de la classificació que se’m va encomanar s’ha aconseguit de manera clara. Tant de bo que no s’hagués donat mai està situació. Ara estaríem igualment classificats.  Valorar les últimes hores o fins i tot els últims dies en el càrrec només serviria per entrar en una espiral de retrets i justificacions de cadascuna de les parts. No ho faré. No li trobo cap sentit.

Tinc la consciència tranquil·la. És impossible agradar a tothom, però us dic sincerament que respecto totes les opinions. Sempre he mantingut que soc un home de paraula, que no seria impediment en el cas que Luis Enrique decidís tornar a entrenar. Així ho he fet encara que hagi suposat la meva sortida. Li desitjo el millor perquè les seves alegries seran les nostres. Gràcies a tots els jugadors per la seva dedicació en totes les concentracions. He intentat ser just, honrat i directe amb ells. He volgut ajudar-los a desenvolupar la seva tasca en el camp de la millor forma possible.

Vull destacar que no hagués estat possible per a mi desenvolupar aquesta tasca sense Luis Enrique, Rafel, Joaquín i Jesús. No perdo un staff, el que deixo enrere són amics. Sense oblidar-me dels auxiliars, persones molt importants en un equip i que mai són prou reconegudes. He sentit l’afecte de la gent i només puc dir-vos gràcies. Gràcies als centenars de desconeguts que us heu acostat per animar-me i felicitar-me. Us portaré sempre al cor. Agraeixo a tots els integrants de la Federació Espanyola de Futbol el tracte rebut durant la meva estada a la selecció absoluta. M’he sentit estimat i respectat.

I finalment un esment especial als mitjans de comunicació pel tracte que m’heu donat en tot moment. Heu estat molt perspicaços en totes les rodes de premsa. He intentat ser respectuós amb tots, he procurat atendre-us sense distinció i he intentat ser amable i sincer. Espero que em valoreu pel que he fet, no per qui soc. És el que jo he intentat fer en la selecció amb els jugadors en cada convocatòria. No vull deixar de demanar perdó a qui s’hagi sentit ofès per no fer l’última roda de premsa. Les circumstàncies m’ho van impedir.

La meva experiència com a seleccionador absolut va començar i acabar de la mateixa forma: amb un sabor agredolç. Toca mirar endavant i afrontar nous reptes com a entrenador en la meva passió, el futbol. Estic preparat per afrontar el repte de liderar nous projectes”.Més notícies

Comentaris

    Vila Novembre 21, 2019 | 11:58
    Al marge d'altres consideracions em pregunto, sí Robert no hagués classificat Espanya i per tant no jugués el campionat, estem segurs que Luis Enrique hagués volgut a entrenar la selecció??? tinc els meus dubtes, més aviat penso que s'ha aprofitat de una feina feta, no per ell precisament.

Nou comentari