Robert Moreno: “Si Luis Enrique decideix tornar, estaré encantat de fer un pas al costat”

El seleccionador espanyol, no obstant això, creu que "la situació és molt recent" i dubta "que pensi en això ara mateix"

El seleccionador espanyol, Robert Moreno, ha avisat del nivell del seu pròxim rival aquest dijous, Romania, en la fase de classificació per a l’Eurocopa de 2020, i ha afirmat que si el seu antecessor, Luis Enrique Martínez, decidís tornar a la banqueta d’Espanya seria el “primer a fer un pas al costat” perquè per sobre de tot està la seva amistat amb l’asturià

“La situació és molt recent. No crec que pensi en això ara. Hi ha tres rodes de premsa que m’hagués encantat no fer: la de Malta, la de la meva presentació i aquesta. A en Luis el considero un amic i els amics estan per sobre de qualsevol projecte. Si arribat el moment decideix tornar a entrenar, seré el primer a fer un pas al costat i tornar a treballar amb ell”, ha manifestat el català en roda de premsa davant la hipòtesi d’un possible retorn de Luis Enrique al càrrec de seleccionador.

En aquest sentit, Robert Moreno ha tornat a agrair el tracte “molt respectuós” i “digne de reconèixer” que han tingut els mitjans de comunicació amb la situació personal que ha viscut Luis Enrique amb la malaltia de la seva filla Xana, que va morir la setmana passada amb 9 anys després de patir un càncer.

Més informació

Nou comentari