Món Esport
L’insòlit motiu pel qual Di María va haver de ser substituït d’urgència
  • CA

Ángel di María va haver de ser substituït al minut 60 del partit del PSG contra el Nantes al Parc dels Prínceps, un partit que, per cert, van perdre els locals després d’una greu errada d’Mbappé. El Fideo no va entendre en primer lloc el motiu del canvi i Mauricio Pochettino el va tenir una estona al túnel de vestidors explicant-li. La cara de Di María va desprendre gravetat i quan s’ha conegut la causa, es pot comprendre perfectament.

El tècnic argentí del PSG li va explicar que havien assaltat casa seva amb la seva família a l’interior. En l’onada de robatoris que pateixen molts futbolistes, sobretot quan els lladres saben que no seran al seu domicili perquè estan jugant un partit, Di María es va veure afectat, però no ho va saber després, com sol ser habitual, sinó que se’n va assabentar al mateix moment i va marxar de l’estadi plorant.

La casa de Di María, a les afores de París, comptava amb la protecció d’un vigilant de seguretat. Tanmateix, els assaltants van saber burlar la seva patrulla i van entrar al domicili. La família no va arribar a veure els lladres, però sí que se’n van assabentar de la seva presència i va ser aleshores quan van demanar el retorn del futbolista argentí. Finalment, van aconseguir robar la caixa forta de la casa i fugir amb el botí.

Durant el mateix duel, el seu company d’equip Marquinhos també va patir un robatori al seu domicili, malgrat que ho va saber hores més tard. De fet, el mateix Di María ja havia patit un assalt a casa seva quan jugava al Manchester United el 2015. Se suma a la llarga llista de futbolistes que han corregut la mateixa sort. En el cas del Barça, Jordi Alba, Arthur o Boateng, durant el seu breu període al club, són els qui han viscut aquesta situació desagradable durant els darrers anys.



Més notícies
Leo Messi, abans d'un partit | Europa Press
VÍDEO | Messi s’afarta d’un aficionat a la sortida de la ciutat esportiva
Notícia: VÍDEO | Messi s’afarta d’un aficionat a la sortida de la ciutat esportiva
Comparteix
L'argentí s'ha dirigit a un noi que el volia gravar a la sortida de l'entrenament
Ariadna i Óscar Mingueza són els primers germans a debutar als primers equips de futbol
Les fotos dels germans Mingueza que revolucionen les xarxes
Notícia: Les fotos dels germans Mingueza que revolucionen les xarxes
Comparteix
Ariadna i Óscar Mingueza són els primers germans a debutar als primers equips de futbol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa