River es desfà de Boca i tornarà a disputar la final de la Copa Libertadores

River Plate tornarà a jugar una final de la Copa Libertadores. L’equip argentí s’ha desfet -una altra vegada- de Boca Juniors, rival que ja va guanyar en la final de l’any passat que va tenir el partit de tornada al Santiago Bernabéu per motius de Seguretat. El conjunt de Marcelo Gallardo ha perdut 1-0 a La Bombonera, però han fet valer el 2-0 aconseguit en el partit d’anada.

El partit, que ha començat amb 15 minuts de retard pels papers que han llençat els aficionats en la sortida dels futbolistes al camp, ha tingut domini local en la primera meitat. Salvio ha marcat en el minut 22 però el gol ha estat anul·lat per mans. Mauro Zárate ha aconseguit el gol dels locals en el minut 80, però ha estat massa tard per aconseguir igualar l’eliminatòria.

El rival de River Plate a la final de la Copa Libertadores sortirà del vencedor de l’eliminatòria entre Gremio i Flamengo, que disputen el partit de tornada la matinada d’aquest dijous. El duel d’anada va acabar amb empat a un gol.