Rebuig col·lectiu a la Segona de 24 equips

La gran majoria de clubs s'han oposat a la proposta de la Federació

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha proposat una Segona Divisió de 24 equips per poder permetre que el Deportivo de la Corunya i el Numància puguin mantenir la categoria i compensar la desigualtat de la darrera jornada unificada, que es va veure adulterada pel cas Fuenlabrada. Un cop s’ha fet pública aquesta possible solució, han estat molts els clubs de Segona que s’han queixat, així com la Junta de Extremadura.

Segons El Partidazo de la COPE, en un primer sondeig serien 16 els equips que s’oposarien a aquesta proposta de Segona amb 24 conjunts. En concret, l’Extremadura i el Racing de Santander, dos clubs que ja havien baixat abans d’aquesta última jornda, han estat molt contundents a les xarxes socials i han arribat a reivindicar una Segona de 26 equips. Pel que fa als extremenys, fins i tot el govern autonòmic ha demanat que no s’implanti aquesta mesura per fer justícia.

Tanmateix, els clubs que en sortirien beneficiats, sobretot Depor i Numància, han manifestat una opinió completament favorable a la proposta de la RFEF. Des de fa dies que els gallecs intenten salvar la categoria als despatxos, sota el hashtag #ÉdeXustiza. Pel que fa als castellans, l’Ajuntament de Sòria ja s’ha posicionat a favor de la Segona de 24 equips. Amb tot, queda clar que els equips només vetllen pels seus interessos i que la solució al cas Fuenlabrada està lluny d’arribar.

Més informació

Comentaris

    Ni fu ni fa Agost 1, 2020 5:39 pm
    Dimissió si s' aprova del Sr. RUBIALES i Sr. TEBAS per aquest "xanxullo" i després del Sr. SOTERAS per el " LIO" del futbol regional

Nou comentari