Món Esport
Les reaccions a l’escàndol arbitral de San Mamés
  • CA

Les teories de la conspiració no són mai una bona companyia. Dit això, creure en casualitats que s’allarguen de forma continuada en el temps també seria d’il·lusos. Des que el futbol ha tornat després de l’aturada per la pandèmia del coronavirus, totes les decisions dels àrbitres i el VAR han caigut a favor del Reial Madrid i això ha facilitat el seu accés al lideratge de la Lliga.

El darrer escàndol ha estat el de San Mamés. El col·legiat ha xiulat un penal favorable als blancs per una trepitjada de Muniain a Marcelo que el sistema de videoarbitratge ha vist, però a la vegada no ha passat el mateix amb una acció idèntica a l’àrea de l’Athletic. El mateix protagonista de la primera acció, Iker Muniain, ha atès els micròfons de la Lliga per queixar-se d’una nova polèmica que beneficia el Madrid: “Ja estem veient a favor de quin equip es decideixen totes les jugades. Que cadascú tregui les seves conclusions”.

Hi ha però, qui prefereix prendre-s’ho amb humor i aquest és el cas del migcampista del Barça Arturo Vidal. El xilè ha publicat una imatge a la secció d'”històries” d’Instagram amb una emoticona d’una cara que plora de riure, rendint-se ja a l’evidència que és que aquest Madrid guanyarà la Lliga i els àrbitres hi hauran tingut un paper important en tot plegat. Tot i que per riure també tenim les declaracions de Sergio Ramos. El capità merengue, en acabar el partit, ha dit que no es tractava d’una “jugada determinant”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: CaterinaCh a juliol 05, 2020 | 19:22
    CaterinaCh juliol 05, 2020 | 19:22
    A veure, què creieu que hagués passat amb la primera divisió si quan es va declarar l'estat d'alarma el Real Madrid hagués anat primer? Doncs que, tot i els calers que representen els drets televisio¡us, s'haguésacabat la Lliga i el Madrid campió. Pe`ro com que era segon i amb possibilitats de guanyar, doncs ha continuat la Lliga. I, per assegurar-se'n, doncs els àrbitres van a favor seu. Perquè aquesta é la raó bàsica de continuar la Lliga, que el Madrid sigui campió. Cap més.
  2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a juliol 05, 2020 | 21:27
    Doctor Strangelove juliol 05, 2020 | 21:27
    Parlar d'àrbitres és d'equip petit. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa