Món Esport
Ramos contradiu Luis Enrique: “Jordi Alba és dels millors laterals del món”
  • CA

El capità de la selecció espanyola no comparteix, tot i que la respecta, la decisió de Luis Enrique de deixar fora de la convocatòria Jordi Alba. En la roda de premsa prèvia al partit de UEFA Nations League entre Espanya i Anglaterra, Sergio Ramos ha assegurat que el lateral esquerre del Barça “sempre tindrà obertes” les portes del combinat nacional espanyol i ha apuntat que creu que és “dels millors laterals del món”.

 

“Amb el Jordi hem jugat molts anys junts i sempre he mantingut que és dels millors laterals del món. L’entrenador és qui fa l’alineació i no depèn de ningú dels que estem aquí. Ell és el més idoni a l’hora de seleccionar i ha d’escollir els que estan millor en cada moment”, ha destacat Sergio Ramos. El central del Madrid ha explicat que té “una gran amistat” amb el defensa blaugrana i ha reconegut que no sap si aquest “tornarà o no”.

 

Els mèrits esportius de Jordi Alba per formar part de la convocatòria de la selecció espanyola són més que evidents i els integrants de la mateixa ho tenen molt clar. La determinació de Luis Enrique no s’entén sense tenir en compte la mala relació extraesportiva entre l’asturià i el lateral esquerre. El futbolista, per la seva banda, segueix descansant a l’espera que el Barça torni a l’acció.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa