Món Esport
Rajoy: “En l’esport no molesto ningú”
  • CA
Mariano Rajoy, durant la quarta edició de la gala de la Asociación de la Prensa Deportiva de Madrid. | EFE

Mariano Rajoy va ser el gran protagonista de la gala de l’Associació de la Premsa Esportiva de Madrid que es va celebrar aquest dilluns, on va acudir per entregar el premi principal al periodista Pepe Domingo Castaño. Després d’aquesta, l’expresident del govern espanyol no va dubtar a seguir-se mostrant d’allò més madridista: “Estic desitjant tornar algun dia al Bernabéu. M’agrada molt la prèvia i el postpartit”.

 

“Tinc ganes de tornar-hi perquè no hi vaig massa encara que sóc soci del Reial Madrid i pago el meu abonament, que és car. No culpo ningú en concret, però cobren bastant“, va seguir declarant Rajoy en un clar missatge enverinat dirigit a Florentino Pérez. “També sóc soci del Pontevedra. Ells no han apujat el preu, el que han de fer és pujar de categoria”, va seguir en un to de broma.

 

Rajoy, que va titllar de “positiva” la incorporació del VAR tot i que “té els seus problemes” i va endevinar “un gran futur” a Vinícius, va opinar que “el futbol va ajudar que la gent estigués millor en els anys” de crisi econòmica. Les seves declaracions més destacades, però, es van produir quan va voler remarcar la passió que sent per l’esport: “M’entreté, em diverteix i, a més, no molesto ningú”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa