Món Esport
15 casos de coronavirus a l’Alabès

El Grup Alavés-Baskonia ha confirmat aquest dimecres que “han donat positiu un total de 15 persones, tres d’elles integrants de la plantilla del primer equip de futbol l’Alabès, set més al cos tècnic del mateix conjunt i cinc treballadors“. Cap membre de la plantilla de bàsquet del KIROLBET Baskonia ha contret el virus i “totes les persones detectades estan asimptomàtiques”.

“El club va prendre la decisió de realitzar les proves dins de la política de responsabilitat amb les persones que formen part de la nostra família. Els resultats han demostrat que era la millora forma de localitzar amb urgència els casos i posar en marxa les mesures de prevenció necessàries per reduir, en la mesura del possible, més contagis“, ha informat l’Alabès mitjançant un comunicat.

Cal recordar que l’Alabès va ser el primer club espanyol a detectar casos de coronavirus en la seva plantilla. El dissabte passat, l’entitat basca va explicar que dos membres del cos tècnic havien contret el virus que ha paralitzat la competició i ha aturat l’Estat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa