Així han quedat els quarts de final de l’Eurocopa

Els enfrontaments són menys atractius que els dels vuitens de final

Els vuitens de final de l’Eurocopa han estat frenètics i sorprenents. La gran favorita per guanyar el campionat, França, va caure contra la modesta Suïssa als penals, on Mbappé va fallar el llançament decisiu. També van quedar eliminades les altres dues seleccions que acompanyaven els gals al grup de la mort, Portugal i Alemanya. Altres combinats que s’esperava que arribessin més lluny tampoc no van saber resoldre els seus enfrontaments, com són els casos dels Països Baixos i Croàcia.

D’aquesta manera, han quedat uns quarts de final molt diferents del que es podia preveure abans de l’inici de la competició. Algunes seleccions, com Ucraïna, han fet història i hi han arribat per primera vegada. De la mateixa manera, hi ha la presència d’equips poc habituals en aquestes rondes de l’Eurocopa, com és el cas de la República Txeca, Dinamarca o la mateixa Suïssa.

Tanmateix, els enfrontaments més destacats d’uns quarts de final són aquells que reuneixen grans seleccions. En aquest cas només hi ha un exemple, que és el Bèlgica-Itàlia del divendres 2 de juliol a les 21:00h. Els del català Bob Martínez volen aprofitar la gran generació que arrosseguen des de fa anys, però els italians estan traçant un dels millors jocs de l’Eurocopa i el duel serà d’alta volada. Aquest serà el partit més atractiu dels quarts.

Més enllà d’això, la selecció espanyola s’enfronta a la suïssa. Així d’entrada podria semblar que els de Luis Enrique són molt superiors al rival, però cal tenir en compte que els helvètics han estat capaços d’enderrocar la totpoderosa França i tenen la moral pels núvols. Sí que sembla més senzill l’enfrontament d’Anglaterra contra Ucraïna. Els de Southgate són clars candidats al títol i els exsoviètics no tenen experiència en aquestes rondes. Finalment, un duel molt igualat serà el que enfrontarà la selecció danesa contra la Txèquia de Schick, un enfrontament entre els equips revelació del torneig.

Més informació

Comentaris

    Pages Juny 30, 2021 5:59 pm
    Gran cosa !! Noticia jeje

Nou comentari