Món Esport
Així han quedat els quarts de final de l’Eurocopa
  • CA

Els vuitens de final de l’Eurocopa han estat frenètics i sorprenents. La gran favorita per guanyar el campionat, França, va caure contra la modesta Suïssa als penals, on Mbappé va fallar el llançament decisiu. També van quedar eliminades les altres dues seleccions que acompanyaven els gals al grup de la mort, Portugal i Alemanya. Altres combinats que s’esperava que arribessin més lluny tampoc no van saber resoldre els seus enfrontaments, com són els casos dels Països Baixos i Croàcia.

D’aquesta manera, han quedat uns quarts de final molt diferents del que es podia preveure abans de l’inici de la competició. Algunes seleccions, com Ucraïna, han fet història i hi han arribat per primera vegada. De la mateixa manera, hi ha la presència d’equips poc habituals en aquestes rondes de l’Eurocopa, com és el cas de la República Txeca, Dinamarca o la mateixa Suïssa.

Tanmateix, els enfrontaments més destacats d’uns quarts de final són aquells que reuneixen grans seleccions. En aquest cas només hi ha un exemple, que és el Bèlgica-Itàlia del divendres 2 de juliol a les 21:00h. Els del català Bob Martínez volen aprofitar la gran generació que arrosseguen des de fa anys, però els italians estan traçant un dels millors jocs de l’Eurocopa i el duel serà d’alta volada. Aquest serà el partit més atractiu dels quarts.

Més enllà d’això, la selecció espanyola s’enfronta a la suïssa. Així d’entrada podria semblar que els de Luis Enrique són molt superiors al rival, però cal tenir en compte que els helvètics han estat capaços d’enderrocar la totpoderosa França i tenen la moral pels núvols. Sí que sembla més senzill l’enfrontament d’Anglaterra contra Ucraïna. Els de Southgate són clars candidats al títol i els exsoviètics no tenen experiència en aquestes rondes. Finalment, un duel molt igualat serà el que enfrontarà la selecció danesa contra la Txèquia de Schick, un enfrontament entre els equips revelació del torneig.



Més notícies
Messi, durant el partit contra el Valladolid | EFE
Messi “deixarà” de ser del Barça aquesta nit
Notícia: Messi “deixarà” de ser del Barça aquesta nit
Comparteix
Avui és l'últim dia de contracte de l'argentí amb el club blaugrana
Guardiola i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
El futur entrenador del Barça que Guardiola recomana a Laporta
Notícia: El futur entrenador del Barça que Guardiola recomana a Laporta
Comparteix
El tècnic de Santpedor hauria tancat la porta a tornar a entrenar l'equip blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pages a juny 30, 2021 | 17:59
    Pages juny 30, 2021 | 17:59
    Gran cosa !! Noticia jeje

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa