Món Esport
La quantitat de diners històrica que el City ingressaria si guanyés la Champions
  • CA

El Manchester City podria ingressar una xifra històrica en cas de guanyar la Champions League, segons ha informat aquest dilluns el The Times britànic. El mitjà de comunicació citat ha assegurat que el club citizen podria guanyar 131 milions d’euros si es proclama campió d’Europa per primer cop en la seva història, una quantitat que mai no ha rebut cap equip per convertir-se en el millor equip del continent.

La mateixa informació remarca, no obstant això, que la UEFA encara està discutint en quina mesura reduirà el premi total en metàl·lic per al guanyador de la Champions tenint en compte l’impacte econòmic del coronavirus, que obligarà a disputar les eliminatòries decisives de la competició a porta tancada i en una seu única, amb la davallada d’ingressos que això suposarà. La decisió, sigui com sigui, encara no ha estat presa.

Encara que la reducció del premi econòmic per guanyar la Champions fos del 10% i, en conseqüència, el City ingressés 118 milions d’euros, la xifra continuaria sense tenir parangó. D’aquesta forma, els de Pep Guardiola tenen el gran objectiu esportiu de portar l’orelluda a les vitrines de l’Etihad Stadium per primer cop, però també la missió d’ajudar el club en un moment econòmic d’allò més complicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa