Món Esport
A França sospiten que Messi marxarà del PSG

Fa poques setmanes la premsa francesa va donar per feta la renovació de Leo Messi amb el París Saint-Germain (PSG). L’astre argentí finalitza contracte aquest 2023 i, si el club dels petrodòlars no fa res per impedir-ho, podrà marxar lliurement a l’equip que vulgui. És per això que el seu president, Nasser al-Khelaïfi, li ha fet una proposta econòmica desorbitada, que els diaris francesos van assumir que Messi acceptaria, però la realitat no està sent aquesta. Així ho ha reflectit el mitjà L’Équipe, que en l’edició d’aquest dimecres es pregunta “on és la renovació de Messi?”. Aquest diari manté que “la tendència és favorable”, però ja parla de “dubtes” que han aparegut a les negociacions.

La renovació de Messi amb el PSG, cada cop menys clara

Aquesta informació de la premsa francesa arriba, a més a més, pocs dies després que el periodista català Gerard Romero assegurés que Messi, al dia d’avui, no té intenció de renovar amb el PSG. Abans i durant el Mundial de Qatar, l’argentí, sempre segons Romero, estava interessat a allargar el seu vincle amb el club francès. Tanmateix, la consecució de la Copa del Món va fer que comencés a canviar d’opinió fins al punt que actualment està valorant altres opcions. Hi ha projectes dels Estats Units que l’atrauen des de fa temps, de la mateixa manera que recentment han aparegut ofertes econòmiques molt suculentes de l’Aràbia Saudita.

El Barça, a l’espera i amb ganes del retorn de l’argentí

Un altre factor molt important a tenir en compte és el Futbol Club Barcelona. Messi va abandonar l’equip de la seva vida l’estiu de 2021 i ho va fer a contracor. Ben segur que contempla la possibilitat de tornar-hi, perquè, a més a més, tant el president, Joan Laporta, com l’entrenador, Xavi Hernández, han assegurat que volen el seu retorn. Tot i això, la delicada situació econòmica de l’entitat blaugrana dificulta aquesta operació i Messi encara no té cap oferta sobre la taula del club culer. El Barça necessita parlar amb LaLiga per saber quines són les seves opcions.

Leo Messi, amb l'equipació de la senyera a la seva última temporada al Barça | Europa Press
Leo Messi, amb l’equipació de la senyera a la seva última temporada al Barça | Europa Press


Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ehem ! a gener 25, 2023 | 18:55
    Ehem ! gener 25, 2023 | 18:55
    És clar com que aquest personatge no parla gaires llengües, els altres ho han d'endevinar o suposar.
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a gener 25, 2023 | 19:09
    No volem inadaptats a Can Barça gener 25, 2023 | 19:09
    Messi, que vagi on vulgui però que no sigui a Catalunya. No volem veure mai més un paio que vam estar peixant 20 anys i no va tenir el detall d'aprendre la llengua del país que el ca acollir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa