Món Esport
Primers equips de futbol catalans a acollir-se a un ERTO

El coronavirus no només ha provocat una situació d’emergència sanitària, sinó que també està tenint moltes conseqüències econòmiques fruit de l’aturada pràcticament absoluta del país. Els clubs esportius, és clar, no es mantenen al marge i també estan patint de valent l’impacte de la Covid-19. El Barça està negociant una rebaixa salarial amb totes les seves seccions i ja hi ha equips de futbol catalans que s’han vist obligats a acollir-se a un Expedient de Regulació Temporal de l’Ocupació (ERTO).

Els primers a fer-ho han estat el Cornellà, el Gimnàstic de Tarragona i el Llagostera. “En vista de la suspensió de l’activitat futbolística fins a nou avís, la UE Cornellà ha decidit presentar davant les autoritats pertinents un ERTO que afecta la totalitat dels treballadors del club”, ha comunicat el club del municipi més poblat del Baix Llobregat. “L’ERTO afectarà els treballadors de les diferents parcel·les de l’entitat; des de l’administrativa a l’esportiva, aplicant-se entre tots els membres del primer equip i també en les categories del futbol formatiu”, ha explicat l’entitat tarragonina.

“Per a l’entitat el primer de tot és garantir la salut i la integritat de tots els seus empleats. És per això que, a part de l’ERTO, el Llagostera manté el contacte amb els seus futbolistes, tant del primer equip i filial com del futbol, amb l’objectiu de controlar que tinguin una bona salut”, ha especificat el club gironí. Els tres equips catalans han desitjat, en els seus respectius comunicats, que el retorn a la normalitat es produeixi com més aviat millor.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa