El president de la Federació Espanyola, acusat d’agredir una dona

La Fiscalia Provincial de València reclama una multa i una indemnització de 21.000 euros per a Luis Rubiales

La Fiscalia Provincial de València ha demanat una multa de 2.400 euros per al president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, després d’acusar-lo d’agredir l’arquitecta que va reformar la seva casa, amb qui mantenia discrepàncies. L’escrit fiscal, a més, també demana l’obertura de judici i reclama una indemnització de 21.000 euros per les seqüeles que va causar en la víctima el delicte de lesions.

L’agressió, sempre segons el fiscal, es va produir el 19 de juliol del 2017, quan Rubiales “caminava per la plaça de l’Ajuntament de València i va ser abordat per Yasmina E.S., amb qui havia mantingut una relació professional que va generar entre ambdós diverses discrepàncies no resoltes”. “La trobada va derivar en una conversa breu i tensa que va degenerar en discussió” en la qual l’actual president de l’RFEF va “empentar violentament, agafar del braç i sacsar amb força” l’arquitecta.

Segons ha informat El Mundo, la dona va patir una contusió costal dreta i al canell, a més d’altres lesions i un trastorn per estrès post traumàtic que va requerir un tractament de rehabilitació i repòs, motiu pel qual la víctima demana una indemnització de 21.000 euros.

Més informació

Comentaris

    Francesc Fabre Desembre 4, 2019 6:41 am
    Sona estrany això de la Federació Espanyola"... com irreal i fora del temps.
    Ferran Desembre 4, 2019 9:41 am
    Pose de machirulo ya tiene

Nou comentari