Món Esport
Preocupació per la salut de Ronaldinho després de la mort de la seva mare
  • CA

La mare de Ronaldo de Assis Moreira, més conegut com a Ronaldinho, va morir ara fa unes setmanes als 71 anys després d’una llarga lluita contra el coronavirus. Des de la seva arribada al Barça va quedar clara la gran relació que unia el futbolista amb la seva progenitora i, de fet, sent conscients d’això, molts excompanys del brasiler van donar suport a Ronaldinho en un moment tan complicat, com el mateix Leo Messi.

L’exblaugrana no està portant gens bé la mort de la seva mare i els seus amics s’han mostrat molt preocupats per la seva salut des d’aleshores, segons han explicat a diversos mitjans de comunicació. El problema principal de Ronaldinho seria amb l’alcohol. Des de la tragèdia, l’exfutbolista brasiler beu contínuament, segons diuen els seus coneguts, des de primera hora del matí fins a la nit.

La seva situació personal pot recordar a la d’exfutbolistes com el mateix Diego Armando Maradona. Viu en una mansió a Porto Alegre, al Brasil, d’on no surt perquè hi té tot el que necessita. Aquest aïllament estaria agreujant encara més la seva relació amb l’alcohol. A més a més, estaria organitzant festes de forma constant des de la mort de la seva mare, en les quals, diuen els seus amics, “sempre es passa”.



Més notícies
Leo Messi, abans d'un partit | Europa Press
Messi dóna el condol a Ronaldinho per la mort de la seva mare
Notícia: Messi dóna el condol a Ronaldinho per la mort de la seva mare
Comparteix
Doña Miguelina, mare de l'astre brasiler, ha mort aquest cap de setmana a causa de la Covid-19
Ronaldinho, exjugador del Barça | EFE
Mor la mare de Ronaldinho per Covid
Notícia: Mor la mare de Ronaldinho per Covid
Comparteix
Miguelina ha mort als 71 anys com a conseqüència del virus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa